Fapa

5 Reacties

  • Extra tips:
    – Snijd onderaan de kern het kegeltje uit de stronk. Dit is het bitterste deel van de witloof.
    – Witloof van hydrocultuur zijn algemeen iets zachter van smaak ten opzichte van grondwitloof.

    ” Wist je dat een kind pas na 8 keer proeven went aan een nieuwe smaak? Heb dus geduld en blijf de groente aanbieden. “

  • Witloof, wat een toeval. Mijn schoonbroer merkte nog maar net op dat dat helemaal niet meer bitter is zoals vroeger. Aquacultuur-witloof (de meest courante in de niet-bio voeding) is dat inderdaad niet meer. Dus geen grondwitloof geven aan mensen die die bitterheid niet wensen. Aquacultuur-groenten vallen echter nooit onder de categorie biologisch en of aquacultuurgroenten nog mineralen en vitamines bevatten weet ik niet. Groenten halen hun mineralen normaal uit de (nog niet uitgeputte) grond.

  • Ja, als aquacultuur kan aanzetten tot meer groenten eten wegens minder uitgesproken smaak is dat natuurlijk goed. En die mineralen zitten al lang niet meer in de gronden die jarenlang met kunstmest bestrooit werden.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.

Copy link
Powered by Social Snap