• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst
    • Frans
  • Community
  • Groepen
  • Inloggen

Fapa

Belgian Heriditary Colorectal Cancer Project

Doneer

Search

  • Start
  • Ziektebeelden
    • FAP
    • Lynch syndroom
    • Darmkanker
  • Registers
  • Patiënten
  • Professionals
  • Over FAPA
  • Nieuws
  • Contact
Home / Archief voor Lexicon
D E K L T V Y Z
Ka Kr

kaas

Wat kaas betreft, gaat de voorkeur uit naar verse plattekaas, smelt- kaas, harde (Parmesan, Gouda, Emmenthal,…) of half-harde (Trappist, Chimay, Maredsous,…) en  minder naar  kaas met schimmel- korst (Camembert, Brie,…) en blauwgeaderde kaas (Roquefort, Gorgonzola,…).

kruiden

Om je gerechten op smaak te brengen kan je verschillende soorten aromatische kruiden gebruiken (dille, kervel, koriander, komijn, peterselie, basilicum, oregano, tijm, dragon, laurierblad,…). Matig best het gebruik van look, azijn, mosterd en sterke specerijen (sterke kerrie, rode pepers, peper, piment, pili-pili, pickles, tabasco) aangezien ze tot anale irritatie kunnen leiden. Extra zoutinname kan nodig zijn. Mensen […]

Footer

  • Start
  • Ziektebeelden
    • FAP
    • Lynch syndroom
    • Darmkanker
  • Registers
  • Patiënten
  • Professionals
  • Over FAPA
  • Nieuws
  • Contact
  • Privacy
  • Disclaimer
Fapa
Leuvensesteenweg 479
1030 Brussel
02 743 45 94

Met de steun van
Stichting tegen Kanker

© Copyright FAPA · All Rights Reserved · A site by by Aap Noot Mies · Admin

  • Nederlands
  • Français